Ringelbergtours
   Staalstraat 10-12
   2984AJ Ridderkerk

   T. +31 (0)180 - 425212
   F. +31 (0)180 - 432290
   E.
info@ringelbergtours.nl


in noodgevallen:
0613 49 85 91

 

  

M. Ringelberg Touringcars B.V. , dé specialist in touringcar-verhuur!

Ringelbergtours is al sinds jaar en dag een begrip binnen de touringcarbedrijven vanwege haar kwaliteit en betrouwbaarheid. Inmiddels zijn we al meer dan 55 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Europese wereld van touringcar en personenbus verhuur. Ons wagenpark is bijzonder uitgebreid en voldoet aan alle eisen van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf en ISO 9001.

Uitgaande van de wensen van de klant wordt het vervoer op de klant afgestemd. Of het nu gaat om schoolvervoer, een bedrijfsuitstapje, excursie, familiedag of een buitenlandse reis, wij beschikken over een scala van mogelijkheden en ervaring om aan uw wensen te voldoen en personenbus verhuur op maat te leveren.

Milieubewust touringcarverhuur
De milieuzorg demonstreert tegenwoordig een grote maatschappelijke betrokkenheid. Ringelbergtours is daarom milieubewust op diverse vlakken. Met de ontwikkeling en de komst van een nieuwe generatie motoren investeert Ringelbergtours jaarlijks in het terugdringen van de uitlaatemissie. Deze ontwikkeling maakt onze touringcarverhuur de meest milieubewuste keuze ten opzichte van de trein, auto en het vliegtuig.

24-uurs service bij personenbus verhuur
Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag van 06.30 uur – 18.00 uur geopend. Tijdens deze kantooruren zijn onze medewerkers te allen tijde bereid uw vragen over touringcar verhuur te beantwoorden of u informatie te verschaffen. Voor dringende zaken/calamiteiten zijn onze medewerkers uiteraard 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Personenvervoer is maatwerk
Uitgaande van uw wensen en behoeften levert Ringelbergtours vervoer op maat. Onze medewerkers springen met passend advies en de juiste informatie in op al uw wensen en behoeften. Hoe klein of groot uw gezelschap ook is, bij Ringelbergtours kunt u terecht voor touringcar/personenbus verhuur. Onze medewerkers zijn gewend om snel, flexibel en adequaat te reageren op al uw specifieke vervoerswensen.

Overal in Europa
Op de Nederlandse wegen zijn onze touringcars met het rode ringelbergtours-logo een bekend fenomeen. Maar onze jarenlange ervaring in personenbusverhuur beperkt zich niet alleen tot Nederland. De kans is groot dat u één van onze touringcars ook elders zult tegenkomen, want in onze moderne en veilige touringcars reizen onze klanten zorgeloos en in een aangenaam tempo door heel Europa.

Van een enkele rit tot een volledig arrangement
Wilt u in binnen- of buitenland van A naar B? Bent u op zoek naar een volledig arrangement? Of zoekt u een exclusieve VIP-bus? Voor alle zaken op het gebied van touringcarverhuur kunt u terecht bij M. Ringelberg Touringcars B.V. Of het nu een enkele transfer betreft, een compleet verzorgde reis naar het buitenland of een verzorgde dagtocht: onze medewerkers nemen u graag alle zorg uit handen.

 

   

Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer