2240920 Ringelberg Tours   Heerengolf    Overzicht

Seniorleden van Golfclub Cromstrijen uit Numansdorp maken al jarenlang golftrips door Nederland. Ze maken deze reizen naar volle tevredenheid met RingelbergTours. Costic Toussaint heeft een aantal jaar geleden met twee andere heren de organisatie op zich genomen. Voor hem is het vanzelfsprekend gebruik te blijven maken van onze dienstverlening.

In dit interview doet Costic verslag van hun recente reis naar Zuid-Limburg en België. Rick Deurloo heeft de financiële afhandeling verzorgd en Peter Verveer was verantwoordelijk voor de wedstrijdorganisatie.

Lange relatie
Costic: “Onze club bestaat uit een hechte groep golfers die al jaren samen op pad gaan voor golfreizen. De relatie met RingelbergTours gaat ver terug en de afgelopen jaren hebben zij onze reizen verzorgd. Mijn voorganger komt uit Ridderkerk, en was op deze manier bekend om met RingelbergTours te reizen. Nadat ik het stokje van hem heb overgenomen, klop ik elk jaar weer bij hen aan. Wij hebben uitsluitend positieve ervaringen!”

Heerengolfreis
“Van 13 tot 15 mei hebben we een ‘Heerengolfreis’ gemaakt naar Zuid-Limburg en België”, vertelt Costic. “Op maandagochtend verzamelden we en onze vaste chauffeur, Richard van Dijk, stond klaar! De reis verliep voorspoedig en we genoten van de gevulde koeken. Eenmaal aangekomen bij Golfclub Geijsteren, manoeuvreerde Richard de bus behendig door de smalle oprijlaan naar het clubhuis. Richard had, zoals altijd, vooraf de routes bekeken met Google Streetview om zeker te zijn van een soepele aankomst.”

Afbeelding1
Afbeelding2

Golfclub Geijsteren
Costic: “De eerste dag in Geijsteren was een groot succes, met prachtige weersomstandigheden en enthousiaste golfers. Na de wedstrijd reisden we door naar ons hotel Landgoed Altenbroek in de Belgische Voerstreek. Het hotel, hoewel in renovatie, bood ons een comfortabel verblijf en een geweldige sfeer voor het diner en de avondactiviteiten.”

Golfclub Wittem
“Op de tweede dag speelden we op Golfclub Wittem, bekend om zijn uitdagende baan en de hoogste green van Nederland.” Costic vervolgt: “Ook hier zorgde Richard dat alles vlekkeloos verliep. De lunchpakketten werden doorgegeven en verzorgd door de caddiemaster en Richard. De dag eindigde wederom met een heerlijk diner en een gezellige avond.”

Persoonlijk en flexibel
“Wat RingelbergTours bijzonder maakt, is hun persoonlijke benadering en flexibiliteit. Richard weet precies wat wij willen en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het feit dat RingelbergTours een familiebedrijf is, geeft ons een vertrouwd en zeker gevoel. Ze zijn altijd bereid speciale wensen te verzorgen en afspraken worden punctueel nagekomen.”

Goed verzorgde bussen
“De prijs-kwaliteitverhouding van RingelbergTours is uitstekend en het contact verloopt altijd prettig”, vervolgt Costic. “De bussen zijn goed verzorgd en voorzien van alle gemakken. Het organiseren van onze reizen doen we deels zelf, maar RingelbergTours neemt ons werk uit handen door de logistieke uitdagingen, zoals smalle weggetjes in Limburg, perfect te managen.”

Golfclub Herkenbosch
Costic: “We hebben onze Heerengolfreis afgesloten met een finale op Golfclub Herkenbosch. Het was een geweldige afsluiting van drie fantastische dagen vol golf en gezelligheid. De sfeer in onze groep was uitstekend en we kijken nu al uit naar onze volgende golfreis met RingelbergTours.”

“Dankzij RingelbergTours kunnen wij ons volledig richten op het golfspel en de onderlinge gezelligheid”, besluit Costic. “We weten dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij waarderen hun professionaliteit en persoonlijke benadering. Dat maakt onze reizen elke keer weer tot een groot succes!”

Geïnspireerd geraakt?

Deel dit bericht 

Adres

Staalstraat 10-12
2984 AJ  Ridderkerk

Spullen kwijt?

Spullen verloren in één van onze wagens? Grote kans dat we het hebben gevonden!