Dagtocht

Country & Christmasfair Haarzuilens

Op dinsdag 22 november 2022 rijden wij naar Haarzuilens, waar wij een bezoek gaan brengen aan de plaatselijke Country & Christmas Fair.

Deze Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux. Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. In een sfeervolle en gezellige ambiance vindt u een rijk aanbod aan stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen. Uiteraard zijn er ook diverse eet- en drinkgelegenheden die tal van lekkers bieden (glühwein, poffertjes, etc.). Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op. Dit is, samen met de ontstoken vuurkorven, een waar kunstwerk om te aanschouwen. Kortom, de Country & Christmas Fair is het event om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen!

We komen rond 17.00 uur aan in Haarzuilens. Onze chauffeur zet u bij de ingang van de Country & Christmas Fair af. De bedoeling is dat we om circa 22.00 uur vanaf de plaats waar u ’s middags bent uitgestapt huiswaarts zullen keren, waarna we achtereenvolgens de opstapplaatsen in Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht en Dordrecht zullen aandoen.

De opstapplaatsen zijn:

15.00 uur Dordrecht, P&R Weeskinderendijk.

15.15 uur Zwijndrecht, Station voorzijde.

15.30 uur Ridderkerk, Zwembad de Fakkel.

15.45 uur Rotterdam, Capelsebrug.

 16.00 uur Rotterdam-Ommoord, Romeynshof.

De prijs per persoon bedraagt € 35,00 (vervoer plus entreeticket). Gaat u gezellig met ons mee? Stuur dan een mail naar  linda.nagtegaal@ringelbergtours.nl om u aan te melden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)180-425 212 of een mail sturen naar het bovenstaande mailadres. 

* Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de dagtocht/reis tot 14 dagen voor vertrek te annuleren.

Wilt u meer informatie?
contact offerte aanvraag