Dagtocht

Orchideeënhoeve en Bataviastad

Op woensdag 19 augustus kunt u met ons mee naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest en Bataviastad in Lelystad. Een leuke combinatie van het bezichtigen van geweldige tuinen, lekker gebak en een heerlijke koffietafel en lekker shoppen in Outletcenter Bataviastad.

Wij rijden in één stuk door naar de Orchideeënhoeve waar we worden ontvangen met een lekker bakje koffie/thee met gebak. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan de tuinen. Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers. Droom weg in de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin, spot duizenden kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa en voer zelf de clowneske papegaaitjes in de Lorituin. Schrik ondertussen niet van voorbij roetsjende aapjes, roodstaartmeervallen en de loslopende leguaan. Ondertussen word er een heerlijke broodmaaltijd voor u klaargemaakt. Na de maaltijd rijden wij door naar Outletcenter Bataviastad in Lelystad. U kunt hier lekker gaan shoppen in de vele outlet winkels. In de middag zullen wij omstreeks 17.00 uur vertrekken richting de opstapplaatsen.

De opstapplaatsen zijn:

07.45 uur  Dordrecht, P&R Weeskinderendijk;

07.55 uur  Zwijndrecht, station voorzijde;

08.10 uur  Ridderkerk, Zwembad de Fakkel;

08.30 uur  Rotterdam, Capelsebrug.

De prijs voor deze dagtocht bedraagt € 52,50 per persoon, exclusief eenmalige reserveringskosten van € 3,- per boeking. Deze prijs in inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar;
  • Koffie/thee met gebak;
  • Entree Tuinen;
  • Heerlijke broodmaaltijd.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via 0180-425212 of per mail via nicole.bezemer@ringelbergtours.nl.

* Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de dagtocht/reis tot 14 dagen voor vertrek te annuleren.

Wilt u meer informatie?
contact offerte aanvraag