over ons

Dé specialist in touringcar-verhuur

Een bus huren is zo geregeld. Maar de ene bus is de andere niet. En zeg nu zelf: welk vervoersmiddel je kiest maakt voor een reis(je) een groot verschil. RingelbergTours is (inter)nationaal één van de meest gerenommeerde touringcarbedrijven. Een begrip in de branche, vanwege onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben meer dan 65 jaar ervaring in touringcarverhuur. Bij ons vind je niet alleen veilig, comfortabel en betaalbaar personenvervoer, maar ook touringcarvervoer én reizen op maat. Dus ben je op zoek naar veilig, passend en comfortabel vervoer of mooie reizen tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is dat bij óns zo geregeld. Snel, flexibel en adequaat.


Hypermodern en veilig
Ons wagenpark is omvangrijk en hypermodern. We hebben bussen voor het vervoer van 8 tot maar liefst 92 personen. Voorzien van alle moderne faciliteiten. Allemaal voldoen ze aan de eisen Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf en ISO 9001. Bijzondere wensen? Huur dan onze luxe touringcars met alles erop en eraan of bijvoorbeeld de Feyenoordbus. Voor iedere vervoerswens hebben wij een passende touringcar. Heb je een reisje te organiseren? Wij helpen je. Van schoolreisje tot bedrijfsuitstapje, van buitenlandse reis tot familiedag: we maken het op maat en onvergetelijk.

Kies duurzaam
Reizen is de mens eigen, dat houden we niet tegen. Maar steeds vaker zien we dat mensen kiezen voor duurzamere manieren om te reizen. Wij investeren al jaren in het terugdringen van de uitlaatemissies, onder andere door de aanschaf van de nieuwste generatie motoren. Dat maakt het huren van één van onze touringcars tot de meest milieubewuste keuze ten opzichte van de trein, auto en het vliegtuig.

Altijd bereikbaar
Weet je even niet meer hoe laat je de bus hebt besteld? Heb je onverwacht vervoer nodig? Snel iets regelen? Wij begrijpen dat. Daarom is ons kantoor op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. En ook daarbuiten kun je voor dringende zaken of calamiteiten bij ons terecht via ons noodnummer: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Overal in Europa
Op de Nederlandse wegen zijn onze touringcars met het rode RingelbergTours-logo een bekend fenomeen. Maar onze jarenlange ervaring in personenbusverhuur beperkt zich niet tot Nederland. De kans is groot dat je één van onze touringcars over de grenzen ziet. In onze moderne en veilige touringcars reis je zorgeloos en in een aangenaam tempo door heel Europa!

Van een enkele rit tot een volledig arrangement op maat
Wil je alleen in binnen- of buitenland van A naar B? Of zoek je een volledig arrangement op maat? Of het nu gaat om een enkele transfer of een compleet verzorgde dagtocht of buitenlandse reis: onze medewerkers nemen je alle zorg uit handen.

Wil je meer informatie?
contact offerte aanvraag

RingelbergTours
Staalstraat 10-12  •  2984 AJ  Ridderkerk
T. +31 (0)180 - 425 212

Noodgeval? Bel: +31 (0)6 - 134 985 91