Dagtocht

Dagje Keukenhof

Op zondag 19 april 2020 rijden wij naar de Keukenhof in Lisse. De Keukenhof in Lisse is de grootste tulpentuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen. Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers.

Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. De 15 kilometer wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat je een spectaculair uitzicht hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens uw wandeling ziet u unieke, wekelijks wisselende bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met restaurants en terrassen.

De opstapplaatsen zijn:

09.00 uur Rotterdam, Capelsebrug;

09.25 uur Ridderkerk, Zwembad de Fakkel;

09.45 uur Zwijndrecht, Station voorzijde;

10.00 uur Dordrecht, P&R Weeskinderendijk.

U vertrekt in de ochtend vanaf uw opstapplaats met de bus richting Lisse waar we omstreeks 11.00 uur aan zullen komen. In de middag zullen wij omstreeks 15.00 uur vertrekken richting de opstapplaatsen.

De prijs per persoon voor het vervoer en entree bedraagt € 37,50, exclusief eenmalige reserveringskosten van € 3,- per boeking.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via 0180-425212 of per mail via nicole.bezemer@ringelbergtours.nl.

* Wij behouden ons het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de dagtocht/reis tot 14 dagen voor vertrek te annuleren.

Wil je meer informatie?
contact offerte aanvraag