Schoolreisje

RingelbergTours regelt uw reis

Een schoolreis organiseren is best een uitdaging. Waar gaat de schoolreis naartoe? Hoeveel bussen heeft u nodig? Hoe houdt u de prijs onder controle? RingelbergTours kan ook een volledig verzorgde schoolreis regelen. Vertel ons het aantal leerlingen en begeleiders en wij zoeken de meest voordelige mogelijkheden. Van alleen de busreis tot het complete pakket met entreebewijzen en eventuele lunch!

‘RingelbergTours verzorgt als Official Supplier al meer dan een decennium het vervoer voor Feyenoord. Niet alleen voor Feyenoord 1 en de jeugdelftallen, maar ook voor onze supporters naar uitwedstrijden. Het is voor Feyenoord bijzonder prettig samenwerken met een loyale partner als RingelbergTours. Een partij die op basis van kwaliteit, flexibiliteit, service en representatie net die stap extra zet’

Bertine Merkx

Business Relations & Partnerships

‘Al jaren doen wij naar volle tevredenheid zaken met RingelbergTours. Alles kan en alles mag, tenminste het meeste dan . Voor korte transfers, dagtochten, meerdaagse reizen, goede chauffeurs, flexibiliteit en mooie bussen moet je bij RingelbergTours zijn! Op naar nog vele jaren!

De meiden van Matz Travel

Matz Travel

Aanbevolen vervoer

Linda nagtegaal
Linda Nagtegaal
- Office Manager

Passend advies nodig voor uw reis?

Adres

Staalstraat 10-12
2984 AJ  Ridderkerk

Spullen kwijt?

Spullen verloren in één van onze wagens? Grote kans dat we het hebben gevonden!